betaniacluj.ro

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Acasa Femei Articole femei Poate Imparatul sa stearga lacrimile fiicei Lui?

Poate Imparatul sa stearga lacrimile fiicei Lui?

Intalnirea femeilor, 7 martie 2011

 

Ce repede se uita momentele frumoase, pline de adevar si  locul lor este luat de tumultul acestei lumi. 

 Am avut onoarea sa particip la o zi de sarbatoare,o zi care va ramane in amintirea noastra… poate... pentru o zi... sau o saptamana... o luna... sau chiar un an?o zi in care ne-am putut bucura nu numai pentru “simplul” fapt ca suntem femei ci pentru faptul ca suntem “printese”.Da, nu am gresit, suntem… sau... nu asa se numeste o fiica de Imparat? Si nu orice Imparat, ci Imparatul Imparatilor care tine in mana intreg Universul si care nu S-a sfiit sa ne numeasca copiii Lui.

Tema intalnirii noastre a fost biruinta prin rugaciune.

Cred ca in fiecare dintre noi, la un moment dat in viata, s-au ridicat astfel de intrebari: Poate Imparatul sa stearga lacrimile fiicei Lui? Poate Imparatul sa mangaie cu o mangaiere care sa-i aduca printesei, pace?

Pot eu oare sa influentez hotararile Imparatului? Mi se poate schimba destinul (si nu numai al meu), necazul, problema daca vin inaintea Lui si cer ajutorul Lui?

Raspunsul l-am primit treptat, prin marturiile unor surori simple care au experimentat minunata putere a Lui Dumnezeu.

Am vazut ca Dumnezeu raspunde rugaciunilor, chiar daca aceasta insemna sa-ti dea materiale pentru o tabara, cand tu nu ai resurse; sau sa faca sa dispara motivul pentru care tu trebuia sa fii operat. Insa sunt situatii cand Domnul cere perseverenta acolo unde necazul e mai mare si doreste sa te prosterni la picioarele Lui si nu numai sa te rogi ci sa si postesti pentru cauza ta. Rezolvarea de multe ori nu este tocmai cum cerem noi, sau daca vreti putem spune ca rezolvarea pe care o da Dumnezeu este mai buna decat ceea ce stim noi sa cerem.

Am fost cercetate, incurajate, sa cerem cu incredere si cu perseverenta, si El ne va da asa cum stie El, ca e mai bine pentru noi.

Slavit sa fie Numele Lui.

 

Erika Telicean

 
 

Comments  

 
0 #1 Brodie Monday, 15 May 2017
These are genuinely wonderful ideas in about blogging. You
have touched some nice things here. Any way keep up
wrinting.

My page; lose weight successfully; Jerrold: http://cherymccalla.wordpress.com,
Quote
 

FORM_HEADER


FORM_CAPTCHA
FORM_CAPTCHA_REFRESHGoogle+