betaniacluj.ro

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Acasa Femei Articole femei

Caci pentru mine a trai este Hristos

In data de 14 martie 2011, la ora 15.30, a avut loc la Biserica noastra o intalnire  la care au participat surori, prietene dar si un grup de femei private de libertate de la Penitenciarul din Cluj-Napoca. In timpul petrecut impreuna am avut parte de rugaciune, cantare, marturie si partasie. Pornind de la motto-ul vietii ei: ,,Caci pentru mine a trai este Hristos si a muri este un castig”(Filip:1-21), sora Elena Marza ne-a marturisit despre marea ei credinta, traita in multa suferinta.

De ce atata suferinta? Pentru ca numai asa putea fi pregatita pentru lucrarea pe care urma sa o faca mai tarziu pentru cei saraci, bolnavi, orfani, inchisi…pentru cei in nevoi. Privind la aceasta...

 

Poate Imparatul sa stearga lacrimile fiicei Lui?

Intalnirea femeilor, 7 martie 2011

  Ce repede se uita momentele frumoase, pline de adevar si  locul lor este luat de tumultul acestei lumi. 

 Am avut onoarea sa particip la o zi de sarbatoare,o zi care va ramane in amintirea noastra… poate... pentru o zi... sau o saptamana... o luna... sau chiar un an?o zi in care ne-am putut bucura nu numai pentru “simplul” fapt ca suntem femei ci pentru faptul ca suntem “printese”.Da, nu am gresit, suntem… sau... nu asa se numeste o fiica de Imparat? Si nu orice Imparat, ci Imparatul Imparatilor care tine in mana intreg Universul si care nu S-a sfiit sa ne numeasca copiii Lui.

Tema intalnirii noastre a...

 

Femeia – datatoare de viata

„Cel mai nobil lucru pe care l-a facut Dumnezeu pe Pamant este inima generoasa si iubitoare a femeii”. (Martin Luther) Femeia este expresia cea mai frumoasa si inalta a iubirii pe pamant, avand in mod natural o inima afectiva, plina de sentimente, pentru ca inclinatia ei naturala este spre afectivitate. Menirea ei de auto-sacrificare si devotament da armonie cuvantului dulce: „mama” si camin. Cand ea nu mai este, cuvantul isi pierde intelesul si noi incepem sa ne gandim la cer ca la  propria noastra casa, pentru ca ea este acolo.

 
Google+