betaniacluj.ro

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Video

Paste - Cantata Betania 2015

 

Sunt disponibile filmarile cu intalnirea de dimineata si de dupa-masa. Daca doriti sa vedeti programul copiilor va invitam sa porniti filmarea, click pe butonul Playlist si alegeti din lista "Paste - Copii Betania 2015".

 

Botez Biserica Betania 29.03.2015

 

Craciun 2013

Acest Craciun, invatatorii de copii au organizat o colaborare cu fratiorii din Dambul Rotund. Au colindat intr-un cor reunit la biserica din Dambul Rotund dimineata si la biserica Betania in seara de duminica 22 decembrie. 

In acelasi timp, corul de tineri al bisericii baptiste Betania din Cluj-Napoca a avut onoarea sa duca mesajul intruparii Fiului in afara, pentru oricine doreste sa-l primeasca. In data de 12 decembrie la biserica din Sanicoara, in 15 la Ocna Mures si Turda, in 16 Apahida iar in 18 au fost primiti la biserica Evlavia din Cluj. Filmarea a doua este din data de 24 decembrie, acasa la Betania.

 

 

Evanghelizare la Betania. Azi, pastorul Florin Ianovici.

Ungerea Duhului Sfant vine prin zdrobire. Cuvantul lui Dumnezeu se ciocneste cu tendintele si dorinta firii noastre pamantesti si din aceasta inclestare, prin smerire se naste un untdelemn sfant. 

Pastorul Florin Ianovici ne vorbeste despre semnele sanatatii unui crestin.

 

Marturii botez 07.04.2013

Duminica trecuta au avut loc marturiile candidatilor pentru botez, atat dimineata cat si dupa-masa. Dumnezeu sa binecuvinteze alegerea lor si sa-si modeleze pietrele vii astfel incat sa isi gaseasca locul in Biserica lui Isus.

1 Petru 2:5 "Si voi, ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sa fiti o casa duhovniceasca, o preotie sfanta si sa aduceti jertfe duhovnicesti, placute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos."

.

 


Page 3 of 5


Google+