betaniacluj.ro

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Acasa Articole

Caci pentru mine a trai este Hristos

In data de 14 martie 2011, la ora 15.30, a avut loc la Biserica noastra o intalnire  la care au participat surori, prietene dar si un grup de femei private de libertate de la Penitenciarul din Cluj-Napoca. In timpul petrecut impreuna am avut parte de rugaciune, cantare, marturie si partasie. Pornind de la motto-ul vietii ei: ,,Caci pentru mine a trai este Hristos si a muri este un castig”(Filip:1-21), sora Elena Marza ne-a marturisit despre marea ei credinta, traita in multa suferinta.

De ce atata suferinta? Pentru ca numai asa putea fi pregatita pentru lucrarea pe care urma sa o faca mai tarziu pentru cei saraci, bolnavi, orfani, inchisi…pentru cei in nevoi. Privind la aceasta...

 

Poate Imparatul sa stearga lacrimile fiicei Lui?

Intalnirea femeilor, 7 martie 2011

  Ce repede se uita momentele frumoase, pline de adevar si  locul lor este luat de tumultul acestei lumi. 

 Am avut onoarea sa particip la o zi de sarbatoare,o zi care va ramane in amintirea noastra… poate... pentru o zi... sau o saptamana... o luna... sau chiar un an?o zi in care ne-am putut bucura nu numai pentru “simplul” fapt ca suntem femei ci pentru faptul ca suntem “printese”.Da, nu am gresit, suntem… sau... nu asa se numeste o fiica de Imparat? Si nu orice Imparat, ci Imparatul Imparatilor care tine in mana intreg Universul si care nu S-a sfiit sa ne numeasca copiii Lui.

Tema intalnirii noastre a...

 

Saptamana de rugaciune

STATORNICI IN CREDINTA - SAPTAMANA MONDIALA DE RUGACIUNE (10-16.01.2011)


1.Credinta biblica neschimbatoare

Text: Iuda 1-4
“Credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna” nu se schimba de la o generatie la alta, de la o biserica la alta sau de la un predicator la altul. Credinta adevarata nu se poate schimba pentru ca:

a)Dumnezeu nu se schimba:
Maleahi 3:6 “Caci Eu sunt Domnul, Eu nu ma schimb...”
Iacov 1:16-17 In Tatal luminilor, „... nu este nici schimbare, nici umbra de mutare”.

b)Isus Hristos nu se schimba:
Evrei 13:8 “Isus Hristos este acelasi ieri si azi si in veci!”.

c)Cuvantul lui Dumnezeu nu se schimba:
Matei 5:18 “Caci adevarat...

 

Marturie - Erika Telicean

Acum aproximativ 6 ani dupa intoarcerea noastra la Domnul si botezul propriu zis, pe cand cunosteam inca asa putine lucruri despre Dumnezeu si despre ce inseamna a fi urmasul lui Cristos, am cunoscut o tanara familie, Laura si Ovidiu Farcas. Ne-am imprietenit cu ei, Ovidiu fiind o fire mai inchisa chiar in ziua respectiva se hotarase ca vrea sa-si faca prieteni, sa aiba cu cine vorbi despre Domnul si iata cum a lucrat Domnul, Cipri fiind o persoana mai comunicativa si dornic sa vorbeasca cu cineva despre Domnul s-a apropiat de el si i-a invitat la noi pentru discutii si rugaciune. Ovi a acceptat foarte repede oferta de a ne vizita. Tot in acea zi si eu fiind o persoana mai inchisa, fara...

 

Push - Roaga-te pana ceva se intampla !

Un om dormea in coliba lui, cand dintr-odata, intr-o noapte,  camera s-a umplut de lumina si i-a aparut Dumnezeu.

Domnul i-a cerut sa faca o munca pentru El si i-a aratat o stanca mare din fata colibei. I-a explicat ca va trebui sa impinga piatra zilnic, cu toate puterile sale, ceea ce omul a si facut si dupa zi.

Multi ani a muncit din greu, de la rasaritul la apusul soarelui, impingea din toate puterile, cu umerii proptiti pe suprafata masiva si rece a stancii de neclinitit. In fiecare noapte barbatul se intorcea trist si istovit in coliba lui, simtind ca  intreaga zi a irosit-o degeaba.

Tocmai cand barbatul era mai descurajat, Adversarul (Satana) a decis sa-si faca...

 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Google+