Despre Noi

"Isus a zis: Voi zidi Biserica Mea si portile Locuintei mortilor nu o vor birui!" (Matei 16:18b)

Viziunea Bisericii

"Glorificarea lui Dumnezeu si largirea Imparatiei Lui, prin slujirea fiecaruia dintre noi, potrivit cu darul sau, pentru a duce Evanghelia incepand din cartierul Marasti si pana la marginea pamantului."


Scurt Istoric

Dupa caderea dictaturii comuniste, Dumnezeu a pus pe inima unui grup de frati si surori din Biserica nr.1 Manastur viziunea de a se ruga si de a se aduna pentru a da slava lui Dumnezeu in cartierul Marasti. Pentru ca aceasta lucrare era dupa voia lui Dumnezeu, Duhul Sfant a motivat alti frati si surori din Cluj si din bisericile baptiste americane care au sprijinit in rugaciune si financiar acest proiect. Punand resurse impreuna s-a cumparat imobilul de pe strada Ciocarliei nr.12 in anul 1992 unde fratii si surorile constituiti in Biserica Crestina Baptista nr.4 din Cluj au inceput sa se adune si sa dea slava lui Dumnezeu.

Dumnezeu a inceput lucrarea in biserica si astfel s-au adaugat la numarul fratilor si surorilor si alti credinciosi din Biserica Crestina Baptista nr.2 Dambu-Rotund si din Biserica Crestina Baptista nr.3 Iris, precum si din afara bisericilor baptiste, oameni care s-au pocait de pacatele lor si au marturisit pe Domnul Isus Hristos in apa botezului. Numarul credinciosilor a inceput sa creasca si de aceea s-a impus construirea unei noi cladiri care a inceput in anul 1993 si s-a finalizat in anul 1996.

In plan misionar Dumnezeu ne-a ajutat sa finalizam proiectul din Apahida. Acum avem acolo o biserica care se dezvolta, un pastor, comitet si o cladire aproape finalizata.

In anul 2009 un grup de frati si surori s-au desprins din biserica si au pornit un nou proiect misionar in cartierul Gheorgheni - azi sunt Biserica Baptista nr. 11.


In prezent

Privind in urma la anii care au trecut constatam ca au aparut multe schimbari, unii din frati si surori au fost chemati de Domnul in vesnicii, tinerii s-au casatorit si au familia lor. Domnul a mantuit noi persoane care acum fac parte din biserica. Dumnezeu a binecuvantat biserica cu noi slujitori cu Cuvantul, cu noi misionari, cu noi lideri pentru tineri, cu noi invatatori la grupele de copii.

Pentru ca Dumnezeu doreste sa mantuiasca noi suflete El ne-a pus pe inima un nou proiect misionar si alaturi de fratii din Chinteni dorim sa plantam in localitatea aceasta o noua biserica.

Astfel, dorim sa ramanem consecventi chemarii lui Dumnezeu si misiunii bisericii. Pentru toate suntem recunoscatori si multumitori bunului Dumnezeu si putem spune ca si profetul Samuel altadata - Eben-Ezer (pana aici Domnul ne-a ajutat).

URMATOARELE EVENIMENTE

PREDICI RECENTE

video thumb