Departamentul Tinerilor

"Bucură-te, tinere, în tinerețea ta, fii cu inima veselă cât ești tânăr, umblă pe căile alese de inima ta și plăcute ochilor tăi; dar să știi că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată" (Eclesiastul 11:9)

ministry

Tinerețea reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade a vieții, plină de emoții, trăiri, frământări..., o perioadă a cărei caracteristică ne spune Dumnezeu că trebuie să fie bucuria și o inimă veselă, însă o bucurie împletită cu discernământ, responsabilitate, frică de Dumnezeu.

Pentru aceasta ne întâlnim la serile noastre de tineret, în fiecare miercuri de la orele 19:00, unde ne apropiem, într-un cadru călduros al părtășiei, de Sfintele Scripturi care dau sens vieții, din dorința de a învăța cum să ne trăim tinerețea în așa fel încât la judecata finală să auzim fiecare cuvintele : „Bine, rob bun și credincios;”

Pe lângă aceste întâlniri, au loc și alte activități specifice, ca de exemplu: excursii, tabere, misiuni... .

Așteptăm cu drag orice tânăr, începând cu clasa a XII-a la aceste seri și ne dorim ca Dumnezeu să lucreze mai mult decât cerem sau gândim noi!

PREDICI RECENTE

video thumb

ALTE SLUJIRI IN BISERICA BETANIA

bulletin programs
DEP. ADOLESCENTI

La întâlnirile cu adolescenții descoperim care este scopul existenței noastre. Încercăm să facem acest lucru prin discuții constructive..

Citeste mai multe →

ministry sermon
DEP. CORUL BISERICII

Un ansamblu coral nu numai ca este necesar, dar are rol foarte important intr-o biserica. Prin cantarea corului este invocata prezenta Lui ..

Citeste mai multe →

bulletin programs
DEP. SCOALA DUMINICALA

Scoala Biblica este un loc in care Biblia si adevarurile biblice inspira fiecare conversatie pe care o avem cu copii si asta nu a fi ca ..

Citeste mai multe →