Departamentul Grupuri de casa

"Cand va adunati laolalta, daca unul din voi are o cantare, altul o invatatura, altul o descoperire, altul o vorba in alta limba, altul o talmacire, toate sa se faca spre zidirea sufleteasca." (1Corinteni 14:26b)

ministry

In Biblie, daca privim la modelul Domnului Isus, observam ca El pe de-o parte vorbeste multimilor mari de oameni si uneori oamenii au curajul si ii adreseaza intrebari in plen, dar de multe ori Il vedem stand in partasie doar cu ucenicii, cu cei apropiati, cu cei care fara ispita, ii adreseaza intrebari dintr-o inima si o curiozitate sincera.

Cautati pe Domnul cata vreme se poate gasi; chemati-l cata vreme este aproape. (Isaia 55:6)

In cadrul acestori grupuri, formate din oameni care doresc sa il cunoasca pe Dumnezeu, de varste apropiate, avem oportunitatea ca o data la 2-3 saptamani, sa ne rugam impreuna, sa studiem Cuvantul Lui Dumnezeu si sa avem partasie unii cu ceilalti. Aici, bariera stigmatizarii si constrangerile de un anume fel, sunt indepartate si avem oportunitatea liberi, sa ne punem intrebari sincere despre tot felul de subiecte, vizand: relatia cu Dumnezeu in familie, slujirea in cadrul comunitatii, rugaciunea adevarata etc.

Credem ca Dumnezeu isi face lucrarea si aici pentru ca: “acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si Eu in mijlocul lor.” (Matei 18:20)

URMATOARELE EVENIMENTE

ALTE SLUJIRI IN BISERICA BETANIA

bulletin programs
DEP. ADOLESCENTI

La întâlnirile cu adolescenții descoperim care este scopul existenței noastre. Încercăm să facem acest lucru prin discuții constructive..

Citeste mai multe →

ministry sermon
DEP. CORUL BISERICII

Un ansamblu coral nu numai ca este necesar, dar are rol foarte important intr-o biserica. Prin cantarea corului este invocata prezenta Lui ..

Citeste mai multe →

bulletin programs
DEP. SCOALA DUMINICALA

Scoala Biblica este un loc in care Biblia si adevarurile biblice inspira fiecare conversatie pe care o avem cu copii si asta nu a fi ca ..

Citeste mai multe →