Departamentul Scolii Duminicale

"Si poruncile acestea, pe care ti le dau astazi, sa le ai in inima ta!" (Deuteronom 6:6)

ministry

Scriptura ne invata ca inima este centrul de control al vietii noastre. Viata unei persoane este o reflexie a propriei lui inimi.
Inteleptul Solomon ne spune:

"Pazeste-ti inima mai mult decat orice, caci din ea ies izvoarele vietii." - Proverbe 4:23

Inima este cea care ne determina comportamentul. Ceea ce spunem si facem este doar o exprimare, o orientare a inimii noastre.


Luca ne spune in 6:45

"Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui, iar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui: caci din prisosul inimii vorbeste gura." - Luca 6:45

Asadar, scopul principal al educatiei ar trebui sa aiba de a face cu ceea ce se petrece in inima copilului pentru ca inima este centrul de control al comportamentului sau.


Scoala Biblica este un loc in care Biblia si adevarurile biblice inspira fiecare conversatie pe care o avem cu copii si asta nu pentru a fi ca o arsita toropitoare, ci ca o adiere care aduce inviorare sufletului lor. In acest loc, generatie dupa generatie, copii au pastrat credinta vie in inima lor.


Generatia prezenta invata ca Dumnezeu este fundatia vietii si ca prin lumina Sa ei pot vedea lumina, acea lumina care poate face ca din inima lor sa curga rauri de apa vie. (Ioan 7:38)

URMATOARELE EVENIMENTE

PREDICI RECENTE

video thumb

ALTE SLUJIRI IN BISERICA BETANIA

catholic church
DEP. GRUPURI DE CASA

In cadrul acestori grupuri, formate din oameni care doresc sa il cunoasca pe Dumnezeu, de varste apropiate.

Citeste mai multe →

ministry sermon
DEP. TINERET

Asteptam cu drag orice tanar, incepand cu clasa a XII-a la aceste seri si ne dorim ca Dumnezeu sa lucreze mai mult decat cerem sau gandim noi ..

Citeste mai multe →

bulletin programs
DEP. ADOLESCENTI

La întâlnirile cu adolescenții descoperim care este scopul existenței noastre. Încercăm să facem acest lucru prin discuții constructive..

Citeste mai multe →